2012.01.19.
02:52

Írta: New Moon

Az új törvény

 Igazából mióta nem dohányzom nem igazán követem hogy mik a leújabb szigorítások. De jól emlékszem amikor behozták, hogy nem lehet a megállókban rágyújtani. Amiben csak az volt a vicces, hogy egy csomó helyen csak a buszmegállóban volt kihelyezett csikktartó. Tehát vagy eldobom és ezzel szemetelek és ezért megvetnek, vagy a "tiltott" zónába lépek.:)

Szóval el tudom képzelni mit éreznek most azok akik még dohányoznak. Jogosnak tartom, hogy mért mindig a dohányost cseszegetik, hiszen a nem dohányosnak nem kötelessége füstölő ember mellé állnia, ülnie.

És jogos persze az is hogy ne kelljen passzív dohányoznom...

Nem lenne itt semmi baj ha némelyik ember nem a barlangból jött volna ki... mert tényleg röhejes, hogy vannak akik képtelenek a másikra figyelni egy picit.

Bakker kismama mellett rágyújtani...a legnagyobb pofátlanság. Minimásik dohányzási etikett-et be kellett volna tartani, de sokan még az ajtót se képesek maguk után becsukni, úgyhogy nincs min csodálkozni. Csak az a szív, illetve már nem, aki eddig is oda figyelt arra, hogy esetlegesen a másikat ne zavarja...

Amúgy meg a cigi káros, szóval ha valaki emiatt leteszi csak nyert az ügyön.

Végre tudok úgy edzeni, hogy nem akar a tüdőm kiszakadni a helyéről, végre élvezem az edzéseket és ez baromi jó érzés. Már ezért megérte.:)

 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://zerocigi.blog.hu/api/trackback/id/tr513585071

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dohányozni tilos 2012.01.26. 22:54:53

... de cigizni szabad! 2012. január 1-től tilos a dohányzás. Szinte mindenhol, ahol rágyújtanánk, kivéve az utcán, de ott is 5 méter távolságot kell tartani minden olyan hely bejáratától, ahol már nem szabad. Ez a törvény leginkább a kocsmakultúrá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vízenjáró 2012.01.19. 09:45:28

Nagyon sok a hozzászólás,a lényeg viszont elsikkad. A franciáknál is tilos a dohányzás. Viszont van egy olyan megoldás, amit a törvényhozók nem vesznek figyelembe, pedig gondolhatnának rá. Van olyan megoldás, mint a "Polgári engedetlenség", és még büntetni sem lehet. Ebéd idő alatt ne dohányozzon senki az étteremben. Utána miért nem lehet? Mi ez az "ÖNKÉNYES" törvény? Egyesek irányítsák a saját városukat, arra is ráfér. Vagy már nem kell a szavazó? Eddig ide szavaztam, de legközelebb nem biztos.
süti beállítások módosítása